Återfukta!


Nu såhär på vintern så känner man ju riktigt hur narig man blir om både händer,läppar, ansikte, och i stort sett hela kroppen. Glöm inte att återfukta både innan och efter du har sminkat dig! Det spelar ingen roll om du har användt foundation eller inte, återfukta alltid! Alltid efter jag har duschat (m.m) så smörjer jag in hela kroppen med en skön återfuktande kräm. När man sminkar så är ju oftast liksom "basen" viktigast för att det ska funka, och återfuktning är ju verkligen a och o för en lyckad sminkning/en fin hy som ser fräsch ut länge.

Peela är också viktigt, alltså att avlägsna döda hudceller från huden. Även läpparna har mycket död hud efter t.ex. läppglans,läppstift osv. så mitt tips till det är att ta bort sådant ungefär varje kväll (på huden kan man ta bort med t.ex. en peelinghandske som finns att köpa i skönhetsbutiker m.m. och på läpparna kan man använda t.ex. en gammal tandborste och gnussa, inte så det blir sårigt utan försiktigt. Annars kan man använda fingret. Men glöm som sagt inte att återfukta efter peelingen, för annars blir huden irriterad och ännu känsligare. På läpparna kan man använda ett naturligt serat eller liknande, det gör jag varje dag.
Så glöm inte att unna dig något lyxigt i vinter(då man är som torrast), som massage, peeling, nagelvård eller något annat "själviskt";) Man behöver unna sig själv också, och man mår mycket bättre efter man har fått någon sådan behandling.

Har du några frågor om smink, hårvård? Eller du kanske vill ha tips på någon smink/hårprodukt som fungerar bra? Kanske tips på vilken av alla återfuktande krämer man egentligen ska använda, och utan att det behöver kosta över 500 kr. Vad som helst, fråga på bara!

Glöm inte att tävla också/var inte så fega ;) En festsminkning+en proffissionell ögonbryns-noppning kan väl aldrig vara fel? (läs om tävlingen nedan)

Kommentarer
Postat av: Martin

Hej!

Nu är Veckans blogg(ar) avgjord och länkarna är på plats. Kanske var det du som vann - om inte är nästa veckas tävling redan igång.Ha en fortsatt trevlig kväll!

2011-02-01 @ 17:42:27
URL: http://edgeman.blogg.se/
Postat av: julia

jätte cool design :)

hur är läget ? :)

2011-02-04 @ 23:06:58
URL: http://juliajurvan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0