----------------------- Mina priser :) ----------------------


Julen är slut och här kommer bilderna!

Hoppas ni alla har haft en bra och mysig jul! Snart är det nyår och ni kanske får lite inspiration härifrån vad ni vill ha för sminkning på nyårsafton, eller vid ett annat tillfälle kanske. Det här är bara ett par av alla de sminkningar/stylingar jag kan göra såklart!Här kommer några av de bilder som togs på fotograferingen med tjejerna innan jul :)


En "Före" -bild, alltså innan jag hade sminkat och fixat:Efter:(Bak)Malins frisyr stylade jag på ett "ruffsigt" sätt, "busade" till de lite :) När det gäller sminket så utgick jag från hennes hårtoner/färg och hennes bruna ögon väldigt mycket. Lade en brun och en guldig skugga. Väldigt lyftande för ögonen. Kan användas lika väl till vardags som till fest.--------------------------------------------

Här är nästa fina modell, Emma, med en ganska så naturlig sminkning -med guldtoner-, men kan även användas till fest såklart. Håret stylade jag "luftigt". Gjorde det lite "Hollywood-svallande" sådär. Satsade på ganska naturliga stylingar den här gången.
(glömde ta "före"-bild ;))
Tonerna i ögonskuggan och det guldiga eyedust"et" går väldigt bra ihop med hårets toner + med Emmas blåa ögon.
Emmas hår: (sida)
(Bak)
De snygga tjejerna tillsammans
:)
Det var allt från den fotograferingen, självklart togs det fler bilder, men dom kanske dyker upp lite senare :) Vill tacka tjejerna som ville ställa upp på detta och även Sanna som hjälpte mig med studio,foto osv. Tack! <3
Hoppas ni blev lite mer inspirerade till att höra av er till mig om styling.
På nyårsafton som sagt så erbjuder jag smink/stylingtjänst mellan 12.00 och 17.00 på dagen!


Puss på er!


God jul!Jag vill önska alla som läser min blogg och alla mina dåvarande/framtida kunder en riktigt god jul! Uppdateringar kommer efter jul :)


(Här på bilden har jag lagt ett par lösögonfransar som verkligen kan förstärka ögonen och göra dom lite mer flirtiga såhär till jul/nyår! Vill du ha hjälp med lösögonfransar, eller vill ha en hel sminkning som involverar lösögonfransar? Hör av dig på nyår eller när du vill ha de!)

Puss

♡ God jul!

1.a stylingen+fotograferingen = Check!


Idag höll vi på i ca 4 timmar, jag, Sanna, Malin och Emma i fotostudion, där jag sminkade och fixade håret lite lätt på dom tålmodiga tjejerna! ;) Bilder kommer inom kort! :)

-------------------Passa på den 31/12-10!--------------På nyårsafton vill man ju se extra snygg och glamourös ut, ellerhur? ;)
På nyårsafton mellan kl 12.00 (dagtid) och kl 17.00 så kommer jag att erbjuda mina smink/hårstylingtjänster! Och som vanligt så är det ju så att jag kan komma hem till er, så slipper ni åka fram och tillbaka när det är som stressigast innan festen! Om ni vill ha min service på nyår så hör av er! Hör gärna av dig flera eller någon dag före så att jag vet i förväg vad du vill ha för slags sminkning/håruppsättning/styling (jag gör även sminkn./stylingar på fri hand ifall att du inte kan bestämma dig själv) och för att bestämma tid osv.
Tänk vad skönt att få slippa att stå och sminka och fixa sig själv den dagen? ;) Och dessutom kommer du defentivt vara snyggast på festen med min hjälp, det lovar jag! Så hör av dig, det kommer att vara värt det!

Puss! <3

Priserna: (och kom ihåg att det här är väldigt billigt, så inget snål nu!;))


--På G!

Hej på er såhär i juletider!

Är fortfarande inte helt frisk, tror tillochmed att förkylningen håller på att ta om, men jag ska försöka att inte bli sjuk nu såhär 3 dagar före lovet!;)
I torsdags var jag ju iallafall på sminkpartyt. Tyvärr så tog jag inte några bilder (var för upptagen med att testa alla produkter;P) men det var iallafall jättetrevligt, och efter nyår och julruschen och allt så tror jag att jag ska köpa in lite smink därifrån till mitt UFföretag! Det var jättehärliga produkter som verkligen fungerade, så det tror jag blir bra!
Nu till veckan innan lovet så ska jag ha en liten photosession med några tjejer i en foto-studio, där jag ska sminka och fixa håret på dom och sedan lägga ut bilderna här på bloggen! Sedan efter nyår ska jag göra samma sak med några andra tjejer, och lägga upp lite fler bilder på några av de sminkningar jag kan göra! Så det ser jag framemot!


Sminkfest


Denna senaste vecka har det inte hänt så mycket på smink-fronten. Är ju sjuk till-och-från pga dåligt immunförsvar, så det blir mycket "hopp" i mitt engagemang eller hur man ska säga.
Det enda som troligen händer denna vecka i smink-väg är att jag ska på en "smink-fest". Det ska bli jättetrevligt att få se lite från det märket som kommer att presenteras där!
Kanske lägger ut lite bilder från partyt sen efteråt! :)

---

Sminkning igår/idag(väldigt dålig bild, syns bara hälften så bra som de är, alla färger/nyanser/skuggor kommer ju tyvärr inte fram men den får duga som en liten visningsbild för idag iallafall!)

Denna sminkning (ögonskugga) hade jag igår när jag sjöng och kompade mig själv på piano på en privatspelning.
Har först lagt en turkosblå skugga längst ut i hörnet av ögonlocket (med en "dutt" av brun skugga allra längst ut för att få djup i ögonlocket), sedan användt eyedust- i guld (makeup store) och sedan lagt lagt på en liten "dutt" av rosa i mitten. Väldigt "regnbågs-aktigt", väldigt sött och snyggt emot ögat (eller om man kanske inte har så färgglada kläder på sig, som jag hade idag t.ex, svarta byxor, svart linne + grå "magtröja", då kan det vara fint med en färgglad ögonskugga).
Vill du ha en sådan här sminkning? Eller någon annan häftig/snygg/sofistikerad/sexig/söt, ja vilken sminkning du vill egentligen, så hör av dig! Visitkortet med nummer osv. står längre ner på bloggen.

Puss!

-------------Affärsplan --- "Modeller" sökes! :)----------

Idag fick jag en mapp/pärm på UF-mötet som man ska utgå ifrån "affärsmässigt" då. Håller på att skriva min affärsidé osv. som min handledare sedan ska ha.
---

Nu är det såhär att jag skulle vilja ha ett par "modeller" eller hur man nu ska kalla det som ska bli lite av "försökskaniner" kanske för nya smink/hår-idéer eller så jag bara få testa sminka på "olika slags" ansikten. Men mest då kanske så jag kan börja lägga upp bilder här på bloggen, så ni får se att jag verkligen kan, så ni inte tror att jag kan "prata mer än göra" ;P (med modeller menar jag ju absolut inte att du behöver vara en "riktig" modell, utan du kan vara vem som helst om man säger så!) :)
Så om just Du skulle vara intresserad av att vara försökskanin ett antal gånger (och helst du som bor i söderhamn då), eller bara se det som en kul grej, så hör av dig! Våga fråga! :)
Och det blir ju som en gratissminkning/hårstyling dessutom ;)
---

(den här jättesöta lilla "smink-plånboken" fick jag av mamma idag "bara sådär ändå"! Blev jätteglad för den, och det finns ju så många användbara färger att göra snygga/häftiga sminkningar av också! )

Frågestund!

Nu tänkte jag att ni skulle få fråga mig vad ni vill angående t.ex. mitt UF-företag, smink, hår-"problem", frågor ni kanske har om ni skulle vilja testa på en sminkning från mig men inte riktigt vågar ta steget att ringa,sms osv. ;)


Tips!1. Puderborste
från Isadora, 110 kr.

2. Solpuderborste från Isadora, 110 kr.

3. Rougeborste från Nars, 350 kr.

4 & 5. Foundationpensel och concealerpensel från Lindex, 49,50 kr/kit.

6. Pensel för borstning av bryn samt fransar från Face Stockholm, nr 21, 99 kr.

7. Mascaraborste från Face Stockholm, nr 20, 45 kr.

8. Ihopfällbar läppensel från Estee Lauder, 240 kr.

9. Eyelinerpensel, nr 9, från Nars, 235 kr. Fukta skuggan och lägg som mjuk eyeliner med den här precisa penseln från Nars.

10. Applikator,”Smudger”, bra för basskuggor ooch highlighters från The Body shop, 114 kr.

11. Pensel, nr 29, från Face Stockholm, 105 kr. Perfekt för markering av globlinjen och för att tona kanter.

12. Blending brush, nr 3, från Smashbox 300 kr. Formen gör den utmärkt för både större partier och för att lägga mörkare skuggor i t.ex globlinjen.

13. Konturpensel från Bella il fiore, 179 kr. Perfekt för att skapa konturer eller sotiga ögon.

14. Ögonskuggpensel från Clarins, 160 kr.

15. Kabuki-pensel från Viva la diva, 90 kr. En skön allroundpensel som lätt får plats i necessären!


Övriga tips:

✿ Satsa på kvalitet när du väljer penslar. En bra pensel som sköts rätt håller i evigheter!


✿ Känn på borsten. Om stråna går av redan när penseln är ny lär den inte bli bättre med tiden. Tvärtom – de små svarta stråna i hela ansiktet blir ganska irriterande i längden, köp inte!

✿ Penslar med syntetisk borst passar bra till concealers, foundations och läppstift då de är lätta att hålla rena och  – förhoppningsvis – har en bra ”stuns”.

✿ Foundation-, concealer-, och läpppenslar kan (och bör) du tvätta efter varje användningstillfälle. De kan även användas när de är fuktiga.

✿ Håll dina penslar rena med ett milt schampo eller specialrengöring för makeup-borstar. Tvätta dem (ungefär var tionde dag) i ljummet vatten och låt dem torka liggande så att inte vattnet åker in i skaftet så att det spricker.Väldigt bra tips enligt mig! Hoppas du lärde dig något nytt av detta! :)


RSS 2.0