____________Senaste veckan/veckorna_________Hej på er alla fina!
Jag har legat sjuk den här veckan och har inte kunnat uppdaterat som jag har velat och inte heller kunnat göra något "nytt" med UF-företaget. Men nu så fort jag blir frisk, och efter jag är hemkommen ifrån London som jag åker till på måndag, så ska jag ta tag i det och köra på!
Modeshowens andra dag gick superbra btw! :) Hade fått in snitzen med allt som skulle göras och fixas på fina modeller, så alla var glada och nöjda efter mina magiska penseldrag/hår-sprayningar ;P Det var fler som hade sett dagen innan hur jag hade sminkat de andra tjejerna så dom blev inspirierade och ville också bli sminkad av mig, så det kändes ju superkul! Ska beställa visitkort snart iallafall, det känns bra!

Puss och kram sålänge, hörs efter London!


Sminkös på modeshow!

(bild tagen från Google)

Hej!
Ikväll har jag varit sminkös för en modeshow som ägde rum på teatern här i Söderhamn. Massa fina modeller som skulle gå för olika butiker fick jag stå för sminket på (och vissa fick jag även fixa håret på), och det var ju såklart jätteroligt! Alla blev så nöjda så, och tidningar var även där och tog bilder. Hela stämningen var jättetrevlig hela kvällen, trevligt folk, skitsnygg modeshow+skitsnygga modeller ofc, snygga kläder och mycket mer. Imorgon kväll är det samma show igen, så det är bara att jobba från halv 5 till 8 igen :) Kände att det var/är jättebra träning att sminka många sådär med en deadline, och sminka över huvudtaget. Bra reklam för sig själv gör man också som allra helst idag när alla blev nöjda och ännu fler ville bli sminkade av mej imorgon, så det ser vi fram emot!

Första mötet med UF!Hej på er!
Idag hade jag det första mötet med Ungföretagande! Det kändes läskigt,spännande,nytt och ganska förvirrande, men mest roligt. Det känns lite mycket nu innan man har kommit igång, men det ska nog gå bra sen när man har kommit in i det lite mer ;) Man ska ju ha två stycken handledare, en lärare på skolan som kan hjälpa en, och sen en "mer privat" handledare som man väljer lite mer själv. Jag som erbjuder tjänsten att fixa make-up och hår ska kanske ha en person som är mer insatt i smink/hår-området, som jag kan fråga frågor till utifall det är något som jag vill fråga inom mitt företag som har med smink eller så att göra. Det behöver inte vara någon proffesionell, utan det kan vara någon som är intresserad bara. Det är bara den handledaren jag ska "hitta" sen ska jag köra igång med allt.

Glöm inte att höra av er om ni vill ha en sminkning eller en håruppsättning! ;)

Puss ♥

I will MAKE-UP your mind
Hej och välkomna till min "under-blogg" (eller hur man nu ska kalla det) "I will MAKE-UP your mind"!
Här kommer det att handla om hur jag kommer att gå ifrån ruta ett i Ungföretagsamhet- som jag ska börja med på tisdag 12/10-10 (UF - http://www.ungforetagsamhet.se/) i att jag ska erbjuda tjänsten för sminkning och håruppsättningar för ett billigare pris än så att säga de dyrare valen men för ett lika bra resultat- såklart! :) Ni kommer att få följa mej i utvecklingen i idén, och hur det kommer att gå med det lilla företaget, och såklart kommer jag att lägga ut lite bilder på exempel på vilka sminkningar/hårupps. jag kan göra.
Jag har än sålänge gått 3 stycken väldigt bra sminkkurser (en för Kicks-Hudiksvall, en för Makeup Store-Stockholm och en för Cayenne-Söderhamn) men det är framför allt talangen som har fört mig framåt och som gör att jag tycker att det blir bara roligare och roligare.
Jag har tyckt om att sminka och hålla på med hår enda sen jag var liten. Det största intresset har ju alltid och kommer alltid vara musiken, men man har ju andra intressen som lockar på sidan om också såklart! Och det här är ett av dom stora :)
Jag är väldigt öppen för önskemål när det gäller hur jag ska göra, t.ex om en kvinna ber att jag ska göra en väldigt sofistikerad sminkning så gör jag ju såklart de, om hon vill ha en "fest-sminkning" så gör jag ju såklart det, och om jag får fria händer så följer jag det önskemålet, så så enkelt är det! :)
Jag har hitills gjort en mycket fin bal-frisyr på en tjej som skulle gå på sin student-bal (tyvärr tog jag inga bättre bilder just då) färgat håret på tjejer och killar väldigt väldigt många gånger (kan inte ens räkna;P) klippt håret på tjejer och killar, sminkat, gjort alltifrån som sagt bal-frisyrer till enkla men ändå snygga håruppsättningar, fixade väldigt mycket naglar förut, men det har alltid lockat lite mer med smink och hår.
Mitt facebook-album med smink etc

Såhär lyder
även texten där på facebook som jag har skrivit utifall man är sugen på att bli lite extra fin inför t.ex krogen, fest, bröllop, födelsedagar m.m. :

Nu är det såhär att jag tänkte erbjuda mina "övriga" estetiska tjänster till dej :)

Jag är ju väldigt intresserad av smink och håruppsättningar m.m, och tänkte tipsa om att nu ska jag börja ta emot er tjejer som kanske vill ha lite hjälp med sminkning/håret inför kanske en utekväll, en fest eller andra speciella tillfällen :) Jag har gått 3 sminkkurser hitills och det blir väl fler framöver. Jag har blivit "sagd till" att jag är duktig när det kommer till make up/håruppsättningar av dom som jag har sminkat/fixat håret på bl.a, so there´s nothing to fear ;P Jag går väldigt mycket på vad som matchar dina ögon,hudton,kläder osv. :)

Om du skulle vara intresserad så går det till såhär:
Jag kommer antigen hem till dig eller så kommer du hem till mej, det bestämmer du vad som känns lämpligast åså. Priset (-som är mycket bra pris såklart) diskuteras väl då enligt vilken håruppsättning eller vilken make-up det var :)
Så om du känner att du vill unna dej lite extra fint en kväll eller om du bara vill ha en "standard-sminkning", så äre bara att höra av sig. Telefonnummer delar jag väl ut via privata meddelanden eller liknande :)

Puss ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0