Passa på!


Hej på er!
Det har varit och är fruktansvärt mycket att göra såhär alldeles innan studenten och allt, så därför blir det inte så mycket uppdaterat!

Jag vill bara säga att passa på nu hörni när jag ändå har mitt UF-företag, och beställ en tid för t.ex. tipssminkning, en "nagel-behandling" eller liknande. Det är sånna där "småsaker" som kan få en att känna sig fräsch och att man känner att man har gjort något "för sin egen skull".

Glad påsk på er!

M∙A∙C Viva Glam Lady Gaga


Ett märke jag fick upp för ögonen för några månader sen (innan det lanserades) var MACs Viva Glam som dom har i samarbete med Lady Gaga i egen hög person. Pengarna som kommer in via just det märket går direkt till MAC AIDS Fund, som har mottot Love with Protection, som både Gaga och MAC tycker är viktigt, och därför så startades samarbetet och Gaga fick därför bli märkets talesperson. Än sålänge har märket dragit in hela $202 000 000 !
Såhär skriver de på MACs hemsida:
"No Bad Romance here. We're unveiling a hot new shade inspired by Lady Gaga and her passions, in both Lipstick and Lipglass. And by now you know every cent from the sale of M∙A∙C VIVA GLAM goes toward the M∙A∙C AIDS Fund."
Jag tycker det är ett väldigt coolt märke iallafall, med snygga färger och inte minst att Lady Gaga är inblandad i det hela ;)
Det ska nog inköpas till UF-företaget (och nått till mej med;)) -for shure! :)
Viva Glams hemsida :)

**


*


Jag är kär i färgerna iallafall! ^^

RSS 2.0