Tävlingen avslutad!


Ja hörni! Då var tävlingen avslutad. Tävlingen som gick ut på att skicka in en bild till mig där man gjort någon slags sminkning på sig själv eller på någon annan.
Vinnare är Therese som skickade in en bild på sin jättesöta lillasyster Elsa, där hon var målad i en jättesöt ansiktsmålning som föreställde en fjäril. Tyvärr kunde/fick jag inte lägga upp bilden, men hon är lika mycket vinnare för de! Grattis till en festlig sminkning+ noppning värde 250 kr Therese! :)
Och ni andra som var med och tävlade, deppa inte ihop!;) Det kommer fler tävlingar, och var med å tävla då om fina priser istället!
Hej på er!


Hej! Det har hänt ganska så mycket den senaste tiden, har varit extremt sjuk-är fortfarande sjuk tillom. osv. så därför har det inte blivit mycket uppdaterat. Men håll koll ändå fast det inte verkar hända mycket på bloggen iallafall! ;)
Tänkte bara säga att på lördag har jag en inbokad kund, det ska bli jätteroligt! Har inte haft möjligheten att ha några kunder nu under denna stressiga/"sjukdoms-följda" tid tyvärr, men nu ska det bli ändring på det :)
Såfort jag blir friskare åså så ska jag ta tag och göra en till fotografering för att visa upp lite av mina färdigheter;)

Och jag skulle faktiskt vilja veta om ni har några förslag på vad ni t.ex. skulle vilja se vad jag kan göra, i både smink och hårstylings-väg. Nu har ni chansen att nästan bestämma vad jag ska göra på fotograferingen. Vill ni se mycket färg, någon balfrisyr? Vad som helst :)


(detta är inte en grej jag säger för att jag inte har fantasin själv såklart, utan det skulle bara vara jätteroligt om ni kanske vill som sagt se något som ni kan tänka er att ha själva men kanske inte vågar ta steget att testa, och då kan ju det här vara en jättebra chans att få se det mer konkret liksom:) )RSS 2.0