Hej på er!


Hej! Det har hänt ganska så mycket den senaste tiden, har varit extremt sjuk-är fortfarande sjuk tillom. osv. så därför har det inte blivit mycket uppdaterat. Men håll koll ändå fast det inte verkar hända mycket på bloggen iallafall! ;)
Tänkte bara säga att på lördag har jag en inbokad kund, det ska bli jätteroligt! Har inte haft möjligheten att ha några kunder nu under denna stressiga/"sjukdoms-följda" tid tyvärr, men nu ska det bli ändring på det :)
Såfort jag blir friskare åså så ska jag ta tag och göra en till fotografering för att visa upp lite av mina färdigheter;)

Och jag skulle faktiskt vilja veta om ni har några förslag på vad ni t.ex. skulle vilja se vad jag kan göra, i både smink och hårstylings-väg. Nu har ni chansen att nästan bestämma vad jag ska göra på fotograferingen. Vill ni se mycket färg, någon balfrisyr? Vad som helst :)


(detta är inte en grej jag säger för att jag inte har fantasin själv såklart, utan det skulle bara vara jätteroligt om ni kanske vill som sagt se något som ni kan tänka er att ha själva men kanske inte vågar ta steget att testa, och då kan ju det här vara en jättebra chans att få se det mer konkret liksom:) )Kommentarer
Postat av: Sara Mähler

Hej! Skulle vara roligt och se några med mycket färger:) eller några balfrisyrer :)

2011-02-16 @ 18:26:26
URL: http://krosssad.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Okej :) Tack så mycket för tipset!

2011-02-16 @ 18:28:28
URL: http://missea.blogg.se/iwillmakeupyourmind
Postat av: Ingela

Varför inte våga på sig lite alternativa sminkningar så som metal/goth? Massa leopardfläckar? Sotade svarta ögon med fina drag osv? :)

2011-02-17 @ 22:45:05
URL: http://wearethenobodies.blogg.se/
Postat av: Karin

Tack så jättemycket för bra sminkning och allt annat runt omkring. Jag är jättenöjd och festen blev lyckad.

2011-02-21 @ 22:12:24
Postat av: Ellinor

Ja men va kul/bra att du blev nöjd :) Vad kul! Bara att höra av dig nästa gång det är något så får de bli en repris! Kram!

2011-02-22 @ 23:15:54
URL: http://missea.blogg.se/iwillmakeupyourmind
Postat av: Ellinor

Tack för tipset Ingela! ^^ Jag gör jättemycket sotningar annars så de är väl därför jag inte har tänkt på de kanske^^ De blir mycket sånt på kunder, men nog ska jag klämma in de också på en fotografering!

2011-02-22 @ 23:17:17
URL: http://missea.blogg.se/iwillmakeupyourmind

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0