Några av visitkorten has left the building!Tänkte först skriva att den här bloggen är även min loggbok kan man säga för mitt UF-företags handledare, så att dom kan gå in och se hur jag utvecklas med mitt UF osv. Ville bara skriva de så ni vet utifall jag lägger upp "småsaker" ibland och berättar minsta lilla sak jag gör med mitt UF :)
Annars så har min hemskt snälla mamma tagit med visitkort till sitt jobb och lagt där i personalrummet, och det blev bra, många uppmärksammade korten och lät mycket intresserade sa mamma, så det är ju jätteroligt!
Till veckan kommer det uppdateringar om ett jobb jag ska göra åt ännu en fotografering, så håll koll på bloggen hörni! ;)

---------------------------Prislista--------------------------


____________Mina visitkort har kommit!__________

Nu har äntligen mina visitkort kommit! Är väldigt nöjd faktiskt, och nu ska det delas ut till folk här och var! :)
Om vi träffas och du känner för att ha ett sådant här snyggt och coolt visitkort, utifall du skulle behöva hjälp nån gång, eller kanske någon annan behöver hjälp och du rekomenderar mig, så fråga bara efter ett och du får ett!
Ps. På några av dessa visitkort kommer jag att skriva ut en gratissminkning på baksidan, å de vill du ju inte missa? ;)


Öppet hus igår!


¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨


Öppet hus på Staffangymnasiet gick jättebra!
Fick många visitkort utdelade och många verkade intresserade.
Det var trevligt att få visa sig mer konkret sådär.
Nästa uppdrag för mig blir att förmodligen sminka en tjej till en "photoshoot" (till en fotografering) det kommer säkert bli jätteroligt att få hjälpa till, med en riktig modellfotograf åså!

Förberedelser inför öppet hus!Hej och hallå!
Förberedelserna är i full gång för min del inför öppet hus som är på lördag på Staffangymnasiet mellan klockan 10.00 och 13.00 har jag fått veta nu!
Har gjort tillfälliga visitkort nu eftersom mina "riktiga" inte hinner komma tills öppet hus. Det ska bli roligt att få stå vid sin monter på lördag och "visa upp" sitt företag IRL :) Har även gjort prislista (den kan ändras, men just nu gäller dessa priser:)

Make-up (smink):

¤ En vardagligare sminkning  150 :-
¤ En festligare sminkning  200:-

Hårstyling:
¤ En vardagligare styling/håruppsättning  100:-
¤ En festligare styling/håruppsättning  200:-
(i den festligare håruppsättningen ingår t.ex. hårpärlor om man önskar dekoration)
¤ Färgning (antigen så köps färgen själv eller så köper jag den önskade färgen och den kostnaden tillkommer)  50:-

Övrigt:
¤ Noppning av ögonbryn 50:-
¤ Nagel-målning (nagellack) 50:-
(Jag kan även göra Fransk manikyr om det önskas)  70:-


Välkomna till öppet hus då på lördag och hoppas att ni gillar priserna, dom går ju nästan inte att klaga på tycker jag iallafall, det är ju billigt "i jämförelse med alla andra" och ni får ett super-resultat, I promise! :)
(På lördagen så kommer jag att eventuellt dela ut/lotta ut eller något liknande några gratis-sminkningar, så passa på då! ;) )

Puss å kram!

Ung företagare!Ja
, nu var man då Ung -egen- företagare! Titeln "VD" känns faktiskt ganska bra, och det här ska bli jätteroligt! :) Nu gäller det att få in lite kunder och det är bara att höra av sig! Det är bra priser och du kommer klart se bäst ut på dansgolvet när jag har fått trolla lite med fingrarna!;) Som sagt så äre öppet hus den 20e och tider åså kommer längre fram. Mina visitkort hinner tyvärr inte komma tills då:/ , men kommer nog skriva ut tillfälliga visitkort tills dess. På nästa möte ska vi få veta hur vi ska öppna ett företagskonto m.m. Vi hörs!

Puss!

Hej alla sminksugna!Nu
är jag tillbaka ifrån London sen någon vecka tillbaka, och tror ni inte att det fanns ett smink-paradis där då? Jodå, alla stora sminkkedjor låg efter varandra på Londons gator och det var hur härligt som helst!
Imorgon så registrerar jag mig precis som alla andra på samma skola som UF-företagare. Känns jätteroligt och spännande och nu fattas det bara att man ska börja ragga kunder. KOM IHÅG att det är värt att ringa mig om du har en dålig hårdag, eller vill bli extra fin till festen, det är värt pengarna, och dessutom så är jag som sagt mycket billigare än sminkbutikerna men du får minst lika bra sminkning/hårfixning, det kan jag lova!
Nästa lördag (alltså den 20/11) så kommer jag att stå vid en monter på Staffangymnasiet-Öppet hus, bredvid dom andra UF-företagarna och försöka "sälja" min tjänst för Make-Up och hårstyling. Tid kommer närmare lördagen. Så kom gärna och kanske att det blir lite utlottning om en gratis Make-up/hårstyling? Kom dit å se!

Puss

RSS 2.0