UF-mässa!


Imorn är det då dags att stå och representera sitt UF-företag på UFmässan här i Söderhamn!
Mässan börjar klockan 12, slutar 18.00 och hålls i tennishallen (uppe vid hällåsen).
Det är totalt 219 UF-företag från hela länet som kommer att stå och visa upp sina företag, så det kommer nog inte att vara tråkigt där inne precis ;) Alla har tilldelats en egen plats på mässan och jag fick nummer 11 (se bild nedan) Kolla även in Sanna (Makramera) som kommer stå på plats 61. Nu har jag ganska mycket att fixa med, som att försöka frakta dit bord imorgonbitti, fixa utskrift av mitt UF-namn osv.

Kom dit och kolla iallafall, det kommer ju vara jättemycket nya spännande saker där och inte allra minst så har just du chansen att få en helt gratis sminkning av mig på plats! :)
(Fick inte fram en bättre bildkvalité)


En ljus och fräsch make-up


Dagens make-up:


¤ Fuktgivande lotion från L´oréal Paris, Sublime bronz
¤ Puder, L´oréal Paris
¤ Concealer H&M
¤ Svart mascara, Architect 4D L´oréal Paris
¤ Kajal, Isadora, roll-up, Soft black
¤ Vit kajal
¤ Rosa-guldig, skimrande ögonskugga från True Gold
¤ En rosig (rosa) rouge
¤ Läppstift, Cerise-rosa, Kubiss(armband från: www.makramera.se )


"Tips-sminkning"!


Är du osäker
nu in för våren vad som t.ex kommer vara inne? Vilka färger och vilket smink som kommer passa/passar just dig? Vill du veta vad som ser uppiggande och fräscht ut på dig? Är du trött på den vanliga sminkingen du gör på dig själv hela tiden? Vill du veta hur just Du ska forma dina ögonbryn t.ex? Är du osäker på allt de, eller helt enkelt bara vill ha bra tips om hur just du ska sminka dig, boka in en tid med mig vet ja! :) Samtidigt som du får svar på allt det där så får du ju en sminkning "på köpet"! Dessutom kanske det följer med en liten produkt eller två som du får ta med dig hem efter "tips-sminkningen"! Så hör av dig! Våga något nytt ,eller bara få några nya, fräscha råd, nu när det börjar bli vår!
(Lägg t.ex. en kommentar i kommentarsfältet om du är intresserad, annars kan du t.ex. maila, Missea92@hotmail.com)


RSS 2.0