Tiden läker alla sår

.
Dagens låt:

Miike Snow – Silvia


-
I made it through storms
I´ve made it through rain
it's been a long way and now I'm here

-


Äntligen.

Nu är jag som vanligt dålig på att uppdatera, men nu händer det grejer här, så så är det ;)
"Senaste nytt" är väl iallafall att jag har fått ett nytt (ett till) jobb ^^
Jag kan inte uttrycka min glädje i ord! För själva jobbet, alltså att få tjäna egna pengar, själva läget på jobbet (alltså hur centralt och fint det ligger) är mer än vad jag kunnat "drömma om". Jag trivdes redan första dagen, och fast än jag har fått känt på dom närmaste 3 dagarna hur mycket tuffare det är än det verkar att arbeta som det jag gör nu så slår lyckan allt av det. Det viktigaste är ju att man vill lära sig, och vill man så kan man också göra det.
När jag stod och borstade tänderna nu kom jag på en liten fras sådär:
"As long as you feel alive- you also are alive" -Ganska logiskt sådär, men det kändes skönt att tänka det.
Allt känns så mycket lättare nu, väldigt annorlunda- men absolut på ett positivt sätt.
För första gången på länge så känns det lite som att det är "min tur", min tur att just få lite tur, och även fast vissa saker fortfarande hänger kvar i mitt huvud som är jobbigt så tar absolut det här bort mycket av det, och det är jag kan bara vara evigt tacksam.

Ha en bra helg nu hörni för det tänker jag -och mina väldigt ömma, redan utslitna fötter ha (ha andra skor på jobbet-ja!) :) Puss å kram- syns på stan! :)


Get myself together

.
Dagens låt:

The Source – You Got The Love (New Voyager Radio Edit)
Nu har jag varit dålig på uppdatering ett tag igen, men dagarna flyter på och ibland så tänker jag så mycket så jag inte ens kan förmå mig till att skriva något, känslor och tankar utan slut, det är vad jag fyller dagarna med bl.a ;)
-

Man börjar känna sommar-dofter ute iallafall, och jag känner att kroppen bubblar av sommar-lycka på något sätt :) Till och med idag när det regnade ute så kände man den där lukten av fuktig asfalt, blomdofter och mitt i allt de så kom doften som bara finns här i Sthlm. Den lukten är oemotståndlig och jag bara fylldes upp av förväntan inför tanken på att det är första sommaren jag riktigt bor här, och det känns ju helt underbart.

Jag har faktiskt gjort det hörni. Jag har flyttat hit själv. Jag klarar mig själv (iallafall fysiskt/mentalt-med lite hjälp av vänner såklart, ekonomiskt bl.a behöver även jag fortfarande lite stöd ibland, men jag vet att snart kommer jag kunna klara mig helt själv. Tålamod). Här i Stockholm har jag haft bland dom värsta stunderna i mitt liv hitills, men jag ger inte upp för det är även här jag har haft bland dom bästa stunderna i mitt liv, och det skulle jag inte ge tillbaka för något. Här kan jag må som bäst men även som sämst, och att staden Sthlm accepterar att jag/det är så, det är delvis varför jag är så förälskad i den tror jag.

Här ska jag ge mig själv tid till att växa som person, och att lära mig det där som kallas "Livets gåta"- Älska, glömma och förlåta (Men jag har alltid vetlat bytt ut "glömma" mot t.ex. "drömma", så Älska, drömma och förlåta ska jag väl göra här iallafall ;)
Jag har redan lärt mig mycket, men man är aldrig fullärd när det kommer till sig själv så det är det bara fortsätta att lära sig.

RSS 2.0