Hon var den som kände efter så det spraka´, kunde glittra men sen var det som hon dog inombords


Dagens låt:
*
Albin Gromer – Tillsammans

Jag vill ju vidga vyer som nya brillor
Så ta dina skrikor och pinna som att det brinner
Och knacka dig på bröstplåten, hoppas att du vinner
För ju fler sockerbitar gör drycken inte bitter
Eller slänger man hjärtat på ryggen som ett smycke
Eller vänd kinden o piska vinden
När ensamheten sveper över dig som ryska vinter
För den som vill ha rosor, tål taggiga stjälkar
Att det på liv o död kan knappast vi hjälpa
Men kanske finns det någon som bedövar det pikanta
Så runt och runt rör vi oss och dansar, dansar…

- Timbuktu kan göra fina texter.

-

Gårdagen var mysig, idag var det en slödag och imorn blir det fotografering bl.a!

Igår
cyklade jag först till stan till Max och hans mamma, vi bara myste i soffan framför tvn, kollade film och bara hade det mysigt helt enkelt :)
Sen när jag skulle cykla hem så svängde jag av hos grannen där mamma var på tjejkväll, så jag fick ett glas vin och hade mysigt och roligt där också :)
Idag har jag bara slöat och inte gjort något vettigt alls, har tänkt väldigt mycket, på framtiden hur det ska bli med allt med körkort, jobb, flytta osv. Det är typ det enda som snurrar i mitt huvud nu förtiden, som ett litet hamsterhjul ungefär, eller typ en fläkt eller nått, haha ;P
Imorgon så blir det mer fotografering, denna gång i naturen, så det ska bli roligt : )



Bikini/slö-dag :)

I just want to hold you, I don´t want to hold you down


Dagens låt:
*
Graham Nash – Simple Man [2008 Stereo Mix]

Idag blev det skärgården! :)
Kompisen Max var så snäll å kom och hämtade mig och syrran så vi fick komma ut till deras "tillfälliga" stuga och bara ha det skönt! Vi bara solade och badade å hade det skönt i ca 4 timmar :) Man kände när man kom hem att solen hade tagit mer än vad man trodde där ute, och hur hungrig man var :)
Nu har vi familjen grillat, och ikväll blir det nog bara chill tror ja :) Imorn blir det nog utgång med Max iaf!


Syrran jäser


Max


Jag var lite badkruka när dom här doppade sig, men ja hoppade i sen jag med ;)

- En väldigt skön dag som sagt :)

Hey now boy, where ´you been? Smashed up toy, are you lost again?


Dagens låt:

*
The All-American Rejects – Move Along

Bus med kusin, kräft+räk-middag, sång och musik på trivselkvällen!
I måndags cyklade jag och mamma och hälsade påå moster och lille kusinen Jim :)
Jag busade med han i flera timmar, jag var helt slut efteråt, men det var ju värt det för han är ju bara för söt!
Det kunde se ut lite såhär:








:)

-
Igår åt vi kräftor och räkor, jag, mamma och pappa, yummie säger jag bara :)
Mamma och pappa kanske åt ca 7 kräftor var + några räkor åså, jag åt ca 20 kräftor+ räkor+ 3 rostade bröd åså, haha;P Men älskar man kräftor så gör man de ;)


-

Gött :>

-

Ikväll spelade ju jag och Pontus på berget igen då i finalen :)
Det gick jättebra tyckte vi iallafall :) Vinsten gick till en jätteduktig tjej, men inga spillda tårar blev de inte från våran sida, för vi var ju som sagt inte med för att tävla alls :) Vinsten hade ju blivit en bonus (5000 kr att handla för i S-hamn, sjunga me rocktools m.m) Men som sagt så var vi väldigt nöjda och fler spelningar väntar för oss i sommar så, ja :)


Micke Syd (fr. Gyllene tider) + Tommy Ekman (fr. Style) med Rocktools- smygknäppte lite bakom scenen jag ;)
-

Nu när jag kom hem fick jag och syrran något ryck att baka, så hon gjorde paj och jag gjorde chokladbollar :) Vi ska nog lägga oss på vårat garagetak om ett tag och kika på stjärnorna med en massa täcken osv :)






-

Denna bild och de tända ljusen vill jag tillägna människorna som är drabbade av den väldigt ledsamma händelsen i Norge (Oslo, Utöya). Jag känner mig själv så berörd av händelsen att jag vill "bidra" med det lilla jag kan, att faktiskt tända ett par ljus och ge en tanke åt alla människor som blev/är drabbade.


-


I know there's so much more to life, now I know I can shine a light, everything´s gonna be alright


Dagens låt:
*
John ME – Love Is My Drug


Ännu en helg som bara passerade hur snabbt som helst!
Det blev utgång både fre+lörd i helgen. Bankkortet sa nej, medans jag sa ja, och jag vann ju såklart, så det fick bli så! :)
På fredagen gick jag och Sanna ut på Olearys och mötte upp Jasmine och Pontus G där, och även fast det var i stort sett bara 40+are och vi där så var det ändå en trevlig kväll :)
Igår så blev det lite mer drag ;P Inget blev som planerat (som vanligt;P) men det var jätteroligt iallafall! Jag och Jasmine gick ner på Olearys vid 12-tiden och där började det med en tequilashot och efter det träffade vi trevligt folk, dansade tills vi inte orkade mer och avslutade sen där efter 2 på krogen ;P Men det tog ju inte slut där, vi träffade trevliga killar och det blev efterfest hemma hos Jasmine. Vi hade det hur roligt som helst, och så fortsatte det tills kl ca halv 8 på morgonen ;P
Idag har jag varit allmänt slut och inte gjort något vettigt alls ;P



Såhär kunde det se ut imorse ca kl 5 :)
"Det ser ut som att du har blivit ompysslad av en jävla grävling"

Haha

Det får tydligen inte vara lätt ;)


Dagens låt:

*
Hugh Grant – PoP! Goes My Heart


Helgen var ganska fett me nice och det går framåt med körkortet!
Idag blev det först lunch på stan med Sanna, sen gick vi till körskolan och kämpade oss igenom några timmar där;P Jag hann bara komma hem och hinna äta så bar det av till Stenö och quiz så där oplanerat. Kom dit ganska mycket för sent så sittplatser var ju bara att drömma om ;) Som tur var så kunde jag och Sanna gå till t.ex. mammas kompis där på campingen och snacka lite med dom+ få lite götta också ;) Resten av tiden spenderades vid bryggan där jag å Sanna satt å snackade crap, skrattade osv och tittade på den fina solnedgången :)
När jag kom hem blev det tjejsnack me syrran, som fortsattes med att göra nudlar och spela kort (vänd-tia -eller Uno- har blivit vårat nya tidsfördriv tillsammans ;P)
Nu sitter jag och lyssnar på bra musik och längtar åter igen efter helgen :)




Stenö by evening

Rob me of this love

*

http://www.myspace.com/ellinorohlsson


När man har tråkigt, en sån här regnig dag och tyvärr inte sitter i en riktig studio;P så kan man få för sig att spela in en liten cover ;) Inspelningsljudet gör inte rösten rättvisa alls (inte musiken i bakrunden heller) men ni får väl stänga av om de blir för tråkigt;P






Ain't nothin' gonna break my stride nobody's gonna slow me down


Dagens låt:

*
Snow Patrol – Open Your Eyes


Vädret och trötta jag matchar varandra idag tror jag ;)
Idag är jag äckligt trött, det kan nog dels bero på vädret ja, men sen är det väl mycket förkylningen i kroppen som ligger och lurar.
Gick upp imorse vid 10 och åt frukost, men sen av någon anledning gick jag upp till mitt rum igen och bara la mig på sängen igen, och det var ganska "farligt" gjort, för det började regna och det är ju sömnpillret # 1 att ligga och lyssna på, så jag somnade igen och vaknade vid halv 2, och nu är ja tröttare än innan jag somnade om ;P
-



-
Igår iallafall så kom ju jag och Pontus vidare till final (+ en till jätteduktig tjej) av oss 7 som tävlade. Vi tyckte ju självklart att det var roligt, för då får vi ju bara spela igen, men samtidigt så gick vi inte alls med i tävlingen för att tävla, utan vi ville endast-bara få komma ut å spela litegranna, så vi blev lite chockade där när dom sa våra namn istället för någon av de andra duktiga tjejerna som var med, vi hade ju inga "tävlings-förväntningar" alls ;P
Men roligt är det iallafall och den 28e juli ska vi upp på berget igen för att spela i finalen på den sista trivselkvällen. Be there hörni ;)


På scenen finns mitt rätta jag


Dagens låt:

*
Prince & The Revolution – Kiss

Har precis varit och repat på berget!
Ikväll kör jag å Pontus låten Home ( Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home )
på berget i talangtävlingen! Trivselkvällen börjar klockan 19.00, och någon gång efter start kör vi :)
Så ta me er en massa vänner och några filtar och sätt er och lyssna på skönmusik från en massa fina röster på talangtävlingen+ att Söderhamn för alla spelar och sjunger osv, så det kan du ju inte missa :)
Syns där då!






I just want your extra time and your- kiss


Dagens låt:

*
Bob Marley & The Wailers – Is This Love





Ont i halsen och febrig! :(
Det är så typiskt, typ som igår planerade jag att jag skulle åka in till körskolan idag och göra lite nytta, kanske vara lite social och ta en fika, repa osv. Men då blir man febrig och får mer ont i halsen (jag har känt av halsen sen jag badade i helgen) precis när man har tänkt att göra lite nytta ;P Och det är också typiskt att jag ska bli krasslig dagarna före jag ska stå och sjunga inför publik och börja spela in igen nästa vecka. Det finns inget mer typiskt ;P
Men förhoppningsvis ska det gå över till nu på torsdag och till helgen då jag vill ut och ha roligt! ;)
Den "enda fördelen" med att vara sjuk är isåfall att jag tar mig mer tid till att sitta å lyssna på nya låtar på spotify, så jag har hittat jättemycket nytt å bra :)


-


Söderhamn I love you, but you´re bringing me down


*
Dagens låt:

LCD Soundsystem – New York, I Love You But You're Bringing Me Down


Hemkommen ifrån en helg i härliga Järvsö!
Och man hinner bara komma hem så ringer telefonen och får höra att man vill att jag ska göra modelljobb på en fotografering, så det ser jag fram emot!
Sen har jag ju namnsdag idag (Ellinor-dagen) så det blev ju en fin "namnsdags-present" ;)
-
Den här veckan blir det rep inför torsdagen då jag och en kompis ska spela/sjunga på berget, sen fortsätter studioinspelningen i/efter helgen också, så det ska bli roligt :) Jag känner att så fort jag blir sysselsatt med "musik-göra" så blir jag mycket piggare och gladare, det är väl för jag älskar att hålla på med musik så förbannat mycket... <3


Järvsöbacken (Öjeberget) by summer + våran fina utsikt ifrån stugan :)
(Fick nästan lite snowboard-abstinens sådär mitt sommaren när man ser liftarna, backen osv ;P)

Var rädd om dig själv, det finns bara en av precis just dig


Dagens låt:
*
Kings Of Leon – Radioactive

Två grejer jag får höra väldigt ofta nu förtiden är, 1- Frågan om jag har mitt "riktiga" hår eller om det är förlängningar, och 2- påståendet att jag äter för lite/ borde äta mer för jag är så smal ;P
Svaret på fråga 1 är: Ja, jag har mitt riktiga hår, alltså inga hårförlängningar här inte :)
Svar på påståendet (2) är: Jag älskar mat ;P Jag äter typ hur mycket som helst (rör typ aldrig på mig;P) och skulle aldrig banta eller liknande för att gå ner så mycket i vikt som möjligt. Jag har alltså en väldigt bra ämnesomsättning eller något sådant ;P Jag får höra från vissa att jag ser för smal ut men från dom flesta får jag faktiskt komplimanger för att min figur är så fin, och det är ju faktiskt jätteroligt att höra när man inte direkt har strävat efter det heller :) Men det är ju lite jobbigt också när folk säger att man är för smal när man faktiskt inte styr över det själv och äter helt normalt åså.. Samma gäller med håret, att jag får komplimanger för de, och folk frågar hur jag har kunnat fått det så långt. Jag har inget riktigt svar på de direkt;P Jag gör inget spec faktiskt, jag använder "vanligt" shampoo, balsam då och då, borstar det när det behövs osv. Så det växer väl bra av sig själv eller så :)
Så nu vet ni det (Y) ;P





Nu kan du få mig så lätt


Dagens låt:
*
Håkan Hellström – En Vän Med En Bil




-
Det blev en riktig slappdag idag i värmen :)
Det enda "nyttiga" jag gjorde var att klippa gräset och plugga körkort, annars har jag solat, bara haft de skönt å grillat med mamma, pappa och Max. Sen låg jag å Max på vårat garagetak med hög musik i högtalarna, godis å grejer å bara hade det jätteskönt! (Max = Barndomskompis)
Imorn blir det att ringa runt lite samtal om spelningar bl.a. Sen i helgen bär det av till Järvsö till mormors å lådsasmorfars stuga/paradis. Är det nånstans jag kopplar av är det där iallafall!
-

Don´t you ever underestimate me


Dagens låt:
*
30 Seconds to Mars – The Kill (Bury Me)


Hemkommen och slut som människa efter Peace & Love!
Visst är man trött, har yrsel, är illamående, har brännskador från solen, är väldigt rastlös nu osv. Men det var/är ju så värt det! Det var så himla roligt, även om det fanns negativa saker som drog ner stämningen lite granna, men som sagt var de värt de :)

-

Camp Anis (+ Jag och Jasmine) -"Före"...


Min fina stämpel (måste ju synas att man var i Borlänge/dalarna liksom;)


30 seconds to mars, en av alla konserter vi såg -som var grym!


P&L-armbandet + Camp Anis-armbandet som Sanna har gjort :)


...Efter (Y)

(Fler bilder på min facebooksida)
-

Artisterna jag såg:

Kings of leon: Check
Veronica Maggio: Check
Ziggy Marley: Check
30 seconds to mars: Check
Volbeat: Check
M.I.A: Check
Deadmau5: Check
The Ark: Check
Timbuktu: Check
Bob hund: Check
Teddybears: Check
Maskinen: Check
The Strokes: Check
Mando Diao: Check
Bob Dylan: Check
Journey: Check
Foreigner: Check
Håkan Hellström: Check
+ En massa andra på de mindre scenerna :)
Vissa missade man ju tyvärr som man hade velat sett pga av köande osv. Men jag är så nöjd ändå! ♥



Där stod ja nåntstans, helt sjukt ;P 50 000 pers (Y)


P&L i mitt hjärta



RSS 2.0