You got me trippin', stumblin', flippin', fumblin', clumsy 'cause I'm fallin in love

.
Dagens låt:

Fergie – Clumsy


En helg bestående av flyttning
På torsdagen var det ju då hemfärd till Shamn. Jag tog det bara lungt på torsdagen (sov mest faktiskt för jag blev väl avslappnad eller nått när jag kom hem dit ;p). Sen på fredagen bestod hela dagen av att handla in grejer som skulle med till lägenheten, allt sånt man typ inte tänker på annars, som typ disktrasor, mopp, tvättkorg, handdukar osv. och att packa ihop allt på mitt rum som skulle med. På lördagen bar det av ganska tidigt till Sthlm me föräldrarna och efter att ha stannat i Uppsala på Ikea och handlat in det sista så kom vi tillslut hem hit och började uppackningen istället, med säng, hyllor och allt som skulle packas upp ;p På kvällen blev det en "mini-utgång" och sen till Blåsut för att sova :)
-
Igår tog jag det bara lungt och idag har jag jobbat och sen tagit det lungt. Jag skulle vilja jobba mer, men man får väl ha tålamod bara ;)
-
Lägenheten är nu iallafall tusen gånger mysigare och jag är så himla tok-nöjd! Känslan av att det är ens egna lägenhet+ att den nu är så mysig är ju hur skön som helst.
Förutom vissa saker som är lite motiga just nu så tycker jag ändå att de positiva sakerna väger över, och den känslan har jag inte haft på flera år tror jag.
Det känns verkligen jättebra det här med Stockholm å allt <3





De bytte mening, bytte ord, de bytte känslor. De bytte nummer, bytte kyssar, de fick inte nog av varann

.
Dagens låt:

Håkan Hellström – En Vän Med En Bil


Kaos-dygnsrytmen
Jag kunde inte sova inatt igen, för jag har ju lyckats vända på dygnet. Jag skulle jobba 8 imorse så jag ställde 3 alarm vid halv 7-tiden. Efter att ha stängt av det tredje alarmet så somnade jag ju såklart om igen. Jag vaknar och tittar på klockan- 07.38 var den... Jag fick en sån ångest och blev så arg på mig själv att jag hade sovit över, och allra helst när det är jobb man sover över. Jag har ju redan varit sjuk förra veckan och så ska jag vara ledig tors och fred och då var det inte roligt att skicka iväg ett sms till dom jag skulle jobba hos och säga att man hade sovit över. Usch, jag har fortfarande ångest-känslan i magen...
-
Imorgon åker jag ju hem till Shamn igen, och jag tänkte att då kan jag ju vända tillbaka dygnet litegranna hemma, men så kom jag på att det är ju halloween-fester i helgen... ;p Jag åker hem tillbaka hit igen på lördag, och då följer både möbler och föräldrar med ^^
-
Igår shoppade jag litegranna efter att ha fått första lönen :) Jag känner verkligen att jag måste spara så mycket jag bara kan nu förtiden, men jag vill leva litegranna också, så det blev lite nya grejer, som 2 bhar, trosor, smink, strumpor, fingervantar osv :)
-
Idag ska jag nog bara ta det lungt, kanske åka in till stan sen å äta middag med kompisarna, och ja, bara chilla :)



Young love burning a hole in my heart

.
Dagens låt:

Flo Rida – Good Feeling

-
Maybe I could be yours
maybe you could be mine
God, I waited so long
maybe my time has come
to walk by your side
-


Här kommer ett litet natt-inlägg dåråe ;p

Jag la mig före 22- igår blir det väl nu. Jag tänkte att det kanske blev lite tidigt, men jag ville inte bli övertrött så jag la mig på en gång när jag kände hur trött jag var. Vaknar någon gång efter 23 men kan somna om. Vaknar efter 2-tiden och kan absolut inte somna om igen.. Så nu sitter jag här, äter hårdmackor och dricker coca cola- ja absolut, det kommer ju hjälpa mig att somna ;P Tur att jag inte skulle upp och jobba klockan 8 som det var tänkt först ;p
Men det känns lite tjatigt faktiskt när jag försökte vända tillbaka dygnet- som har varit heelt upp&ned-vänt de senaste veckorna, åsså när man försöker så går det i allafall inte ;/ Jaja, en annan dag då... ;p
-
Kattvakts-helgen gick bra. Jag tog det bara lungt framför tvn hela helgen. Lagade lite mat på lördagen, drack lite vin, såg många filmer och bara slappade :) Jag behövde nog det efter sjuk-veckan jag hade, bara få en "sista vilo-stund" innan den kommande veckan.
-
På torsdag bär det hemåt skogarna igen iallafall ;)
Jag tänkte åka hem på onsdag egentligen, men jag bestämde mig precis för att åka hem på torsdag istället, bl.a för att jag jobbar på onsdagmorgon och vill inte stressa därifrån till ett tåg, för jag vill åka så tidigt som möjligt på dagen, så därför passar nog torsdag bättre, då är jag ledig också.
Det skulle vara väldigt roligt att t.ex. gå ut på fredagen eller så i Shamn, för att träffa vännerna där hemma, men man vill ju vara hemma också, och att gå ut i Sthlm lockar ju lite mer, pga fler alternativ till uteställen ;p Men vi får se. Folk kanske inte ens vill träffa mig där hemma, haha ;p
-
Nu ska jag äta något mer, kolla ett avsnitt Satc, sen ska jag väl försöka sova igen. Jag känner ångesten av att behöva tvångs-sova, de är aldrig kul ;p Just den här natten var jag ensam också, så typiskt min livs-ironi ;)
Godnatt




I'm bored and I'm afraid, I'm falling like rain for you

.
Dagens låt:

Kite – Closing My Heart


"Om det händer, så händer det."

-Dom orden bara slog mig nyss. För så enkelt är det ju, -blir det så, så blir det så.
-

Ja hörni, nånting som kallas livet händer just nu därför blir det inte mycket över till bloggande å sådant ;)
Jag har hunnit flyttat in i nya lägenheten bl.a^^ Allt känns konstigt, men bra-konstigt liksom. Det kommer nog kännas mindre konstigt när jag får ner lite egna möbler, egna grejer osv hit. Just nu sover jag på en kompis bäddsoffa som står här, och har inte så mycket annat än datorn faktiskt ;P
I söndags blev jag sjuk också :/ Det var väl ganska väntat kanske me tanke på all stress som har varit me allt nytt, dåliga mattider, bakterier från små barn+ att man är ju så smart och står utanför klubbar på nätterna utan jacka (dock som socialt umgänge till de rökande vännerna, ja röker inte själv (Y) ). Men jag har iallafall legat i feber och halsont, ne, inte halsont, typ halssmärtan från helve... Jag har inte kunnat ätit något på ca 3 dagar (förutom då kanske lite nudelsoppa ur en mugg, druckit vatten, ätit en tugga banan osv -om de räknas som mat allt dedär..), knappt kunnat svalt mitt egna saliv faktiskt, så jag var övertygad om att det var halsfluss. Jag tvingade iväg mig själv igår till jourmottagningen, och när doktorn skulle titta mig i halsen fick jag den reaktion jag har fått flera gånger av läkare, typ "Ojojoj, men lilla vän, oj det här ser inte bra ut", och dom är typ övertygande om att jag har halsfluss utan att knappt lysa mig i halsen, men provet kom tillbaka negativt. Vilket var ju bra, men jag har fortfarande världens konstigaste halsmandlar som lurar allt och alla ;P
Imorn har jag min första tvättid här, spännande ;P
I helgen ska jag vara katt-vakt ute i Kungsängen :) Har en hel lägenhet (en större än min;p) för mig själv och två sööööta katter - en är kattunge ^^ Så det blir nog bara att slappa framför tvn med god mat med ett glas vin, eller 2, eller 3, haha ;)
Nu ska jag fortsätta att sjuka mig här i sängen med film å serier. Jag har ju även utsikten ut över hela Stockholm som jag kan jäsa på :)
Puss!


Keep calm and carry on

.
Dagens låt:

Kleerup – With Every Heartbeat (Feat. Robyn)


.
Sen kom, han som gick på tabletter, kaffe o cigg. 
Han var din blott enstaka nätter 
för ett risigt ligg. 

Du, du e du e för fin, du e du e du e för fin för det trash du gillar, 
varför ska du kasta pärlor åt svin? 
Du e du e för fin, du e, du e, du e för fin för så fula killar, 
sluta upp att kasta pärlor åt svin.


- en bra låt helt enkelt.
.

Det känns som en bra dag än sålänge :)
Tänk hur vädret styr en, att man blir på bättre/sämre humör beroende på hur det är och ser ut ute. Idag är det sol och klarblå himmel och jag kände på en gång hur mycket piggare och gladare jag blev av att se solen utanför. Så jag kopplade in telefonen till de stora högtalarna här i lägenheten och drog på Pärlor åt svin med Magnus Uggla (jag behövde den kände jag), gjorde en kopp te av den sorten man blir piggare av (svart te= liknar typ kaffe), åt en god frukost, tänkte positivt+framåt, sen sjöng jag en stund för att träna rösten lite och öppnade balkongdörren och hängde ut sängkläderna.
Jag längtar till jag har gjort mig färdig åså så jag får ut i solen och luften och bara vara glad :)
På lördag flyttas det då in i nya lägenheten, och jag längtar verkligen, för det det känns så bra att äntligen få något eget. Längtar också tills man kan börja flytta ner möbler och grejer, men en sak i taget!
Veckan ser ut lite så att idag ska jag jobba, 2 jobb efter varandra till och med, ett på eftermiddagen och ett ikväll. Jag kanske ska klippa mig idag också, jag såg ett bra ställe igår på östermalm som jag kanske ska prova. Sen imorgon blir det lunch med kompis sen på kvällen blir det att hälsa på ute i Kungsängen (ca 25 min med pendeln här ifrån) hos vänner+kattunge+katt för att också sova där, sen torsdag då jobbar jag sen ska jag hämta nycklar osv till lägenheten, sen fredag blir det nog utgång, lördag-flytta in. Och emellan det ska man hinna med annat på sidan om ;) Men jag gillar när det händer saker, inte så det blir överstressat, men liksom sån där positiv stress, den är skön.
Nu ska jag fortsätta fixa lite här och fortsätta vara glad av musiken som spelas högt :)
Ha en härlig dag!



Vi har solen i ögonen 
och det är spilld mjölk överallt 
det stinker av gammalt groll 
men vi har skuggorna bakom oss trots allt


In this bright future you can't forget your past

.
Dagens låt:

Lars Winnerbäck – Jag vill gå hem med dig


Födelsedag- check, lägenhet- check, påbörjat ett (för) stort projekt- check!

Ja hörni, det rullar på här nere i Sthlm. Även om det går upp och ner så rullar det på faktiskt :)
Jag har ingen direkt hemlängtan, alltså jag känner inget sug att jag måste åka hem, men visst saknar man ju t.ex katten, lillesyrran, mammas mat osv ;P, och att jag inte har en sån direkt hemlängtan känns både skönt och konstigt.
-
Min födelsedag var jättehärlig! Jag och några till åt middag på en krog och sen kom fler och fler för att vara med och fira mig, och tillslut så beställde en av vännerna in en flaska champagne och alla började sjunga där inne, så som sagt det var jätteroligt och härligt :) Sånna vänner är sånna man vill behålla <3


-

På lördag (om som planerat) flyttar jag in till en alldeles egen lägenhet, en liten etta bara ca 10/15 min från T-centralen/slussen! Är superglad att jag hade sån tur att jag fick den, för den är jättemysig : ) Så den här veckan blir det mycket planering med vad som ska dit ifrån Söderhamn, betalning osv. 
Det ska bli skönt att få ha något eget. Det är nånting att börja med iallafall medans man letar vidare med en kompis efter andra lägenheter :)
-
Sen har ju jag och en kompis + några till kompisar dragit på oss ett vääldigt stort projekt också ;P Många kommer nog att tvivla på oss, men vi har bestämt oss för att försöka iallafall och vi har redan möjliga sponsorer osv så omöjligt är det ju inte : ) Mer info finns på facebook


RSS 2.0