"Man ska ha husvagn"

Hej :)
Idag kom min camping-familj hem från Orsa så nu äre livat igen ;) Annars har ja inte gjort så mycket idag, köpte en kajal på stan å sen blev de mcdonalds. Nu har jag duschat å snackat i telen me anton som var påväg nånstans där uppe i vilhelmina å skulle titta på raketer lr nå :) Bara två dagar kvar tills ja får träffa han igen<3 men de var ju kanske lite bra ändå att han åkte nu när han åkte, för ja har ju ändå magkatarr å känner mej inte nå rolig alls iaf. Men nu om en stund ska jag iaf cykla till stan till Oscar Söderlund för att umgås lite me mina mates å ta de lugnt bara :) Hoppas ni får en trevlig afton

Puss ♥


 <—  min sluga fina ^^


Huvudvärk å magkatarr

Tjenixen :)
Om ni vill läsa om allt i helgen å bl.a idag så kan ni gå in på min bdb, där ni även kan få se dagens skörd av jordgubbar ;P Musik@bdb.
Annars just nu så har jag å mormor delat på en grillad kyckling, städat å kollat på allsång på skansen. Bara tagit det lugnt helt enkelt :) Mormor gör mej sällskap till 00.50 då hon ska hämta lådsasmorfar vid tågstationen som kommer från stockholm. Så då blir jag väl ensam inatt, men imorgon återvänder familjen från Orsa så då blire väl full fart här i huset igen tänker ja;P Jag längtar efter mammas mat faktist (a). Nu ska jag nog ringa å säga godnatt till älsklingen som just nu sitter långt uppe i norrland vid en eld å spelar gitarr me brorsan sin ;) Söten min <3 4 månader idag btw ;)

Puss ♥



Kryptonite

Hejsan svejsan!
Igår blev det ju berget me Marre å Lisa, det var trevligt, å att bara få komma ut lite är skönt tycker ja:)
Idag kommer älsklingen hem å fram tills han kommer hit så har jag lite å göra, bl.a cykla till affären, duscha, plocka ur diskmaskinen, ja, massa sånt där ;) så nu ska jag klä på mej för att ta cykelen till tempo, vi hörs :)

Puss ♥




Låten jag lyssnar på just nu: Kryptonite - 3 Doors Down

This years love

Hej ;)
Inatt la ja mej vid 3 (efter monopol-spelandet, som fortsatte vid frukosten btw ;P)
Idag har jag inte gjort så mkt, men mer än igår iaf;) På eftermiddagen blev jag bjuden på mat hos farmor å farfar, så jag cyklade upp dit å fick god varm mat å jordgubbar å mjölk till efterrätt :) Sen cyklade jag hem å la mej framför tvn å tjockade, å nu sitter jag här.
Imorn blire nog städa å byta sängkläder å grejer bl.a tills älsklingen kommer hit på fredag :) Sen på kvällen imorn blir det nog berget med Marre för att hejja på rockskolekören lite ;> Sen får vi se vad som händer, men helgen är då iaf efterlängtad för då äre fest å massa skoj så, ja, de får man inte missa bara :) Nu ska jag bara tråka i min ensamhet ;P

Puss ♥ 

 
My years love is the one who filled my heart with everything that is good, and put all my pieces back, from earlier disasters •

anton 


/ Din Ellie

Monopol me bankkort

Godkväll :)
Just nu är Johanna å Tobbe här å vi har spelat monopol väldiigt länge nu ;) dessutom är vi busiga å typ snaps-shotar ;P Men snart blire sova, dom ska slagga här me mej :) Godernatttttter!!

Puss



Kräftor

Hej :)
Igårkväll vare mys med johanna, anton å andreas :) Vi grillade, spelade massa kortspel och poker :) Jag var då den värsta (bästa) bluffaren iaf :D
Idag blir det att äta kräftor med anton, andreas å anders :) Det känns som att även fast vädret inte är det bästa så utnyttjar jag sommaren och gör sköna sommar-grejer liksom :) Hoppas ni också har en lycklig sommar !

Puss



Yoggi jalla

Hej :)
Just nu sitter jag med en Yoggi Jalla-solhatt på mej hemma hos anton (intressant fakta..) Har varit här sen igår å då på kvällen kollade vi på film me andreas här :) Ikväll blire att grilla här å myysa mera ;) Jag är så lycklig ,lite smått illamående av solen kanske, men vad gör de? :) Jag har världens bästa pojk <3
Ha det så bra hörni!

Puss



Ultimate

Tja :)
Igår var jag på berget me Marre å Karl, det var trevligt:) Sen gick Marre å jag hit hem åsså tittade vi på film å var vaken tills 4 ungefär;P sen idag åkte marre hem å jag har bara drivit runt i huset å solat ;) Sen får vi väl se om anton å oskar kommer hem från el stockholmo, man får ju hoppas, isfl blire väl kanske att åka till anton:) Ha en bra dag!

Jag lyssnar just nu på : Ultimate - Lindsey Lohan (från freaky friday)

Puss ♥



Gamla Svalan <3

Hej :)
Inatt la jag mig klockan 4 (Y) sen vaknade jag vid 12 å då blidde de sola å lite senare bada me syss. Sen åkte vi till staden, jag lånade en bok (för första gången på trehundra år) åsså gick vi förbi Teves å hälsade på Johanna som jobbade;) sen avslutade vi me glass på sibylla medans vi väntade på handlande mamma;) Sen blev det en tur me gamla Svalan (gammel-motorcykeln som vi säger) me pappa:) Det var härligt, men hjälmen är väl inte den snyggaste, men ibland orkar ja bara inte bry mej om skrattande fjortisar ;P Nu blire kanske ett dopp till om en stund i lillhan . Jag är jättepepp på att hitta på nått, typ festa lr nått, men de kommer väl :) Imorn blire Kanske långvind också me johanna,tobbe å johannas syrra :) Vi får se:) Ha det så bra sålänge, ta vara på sommaren!

Puss



Varmt

Hej :)
Nu har jag varit hos anton i typ två dagar:) Jag skulle ju bara ha vart där en natt, men hans resa till stockholm blev inställd två ggr så då blidde de några extrapussar dårå;) Men han åker imornbitti iaf, å ja småsaknar han lite redan faktist, ja vet, jag är skittöntig ;P Jäkla toffel jag har blivit ,men han är värd det ;P Nu ska ja inte göra nånting, jag vill verkligen hitta på nått, men vi får se om nån är lika pepp;)

Puss ♥



EllinÅr IgÅr

Hej :)
Ja, igår (lördag) var det ju min namsdag, för dom som inte visste;) Igår blev det även att hälsa på lill-kusinen, Jim. OjojOj vad sött det får vara! Josse å jag köpte med oss en liten leksak och en bodydräkt till han från Barnens hus :) Å sen när vi kom hem från moster så kom Marre hit och vi tittade på film, åt alldeles för mycket slisk och pratade en hel del ;) Det var mysigt!
Idag Ska jag till kusinerna å moster igen, sen blir det kanske lite övningsköra med pappa å senare blir det anton kanske, för han är hemma över natten <3 Så så ser min dag ut tror jag väl :) Ha det bra

Puss



Musik <3

Hej :)
Jag kom hem från mormor för ett tag sen, det blev grilla där me mamma å pappa. Dom har ju världens skönaste keyboard i stort sett så ja passade på att skriva en låt:) Det var första gången på länge som ja skrev en melodi till en av mina texter. Det blev bra, enligt mej:) Men ja skulle verkligen, verkligen vilja ha en egen keyboard/piano. Jag skulle kunna göra såå mycket mer låtar å träna mer med sången åså.. Menmen, får väl börja spara å önska sig i present lr nått;)
Nu ska jag snart gå å lägga mej. Åh vad jag skulle vilja ha en puss av älsk nu! Menmen, de får bli många på söndag istlt;) Godnatt då :)

Puss ♥ 



Trött!

Hej :)
Igår kväll somnade jag klockan 20.00 i soffan lagomt till att Sommar me Ernst började ;) Sen vid 9 gick jag å la mej i sängen å somnade väldigt fort. Jag vaknade klockan 6 å gjorde ett toalettbesök sen la ja mej igen å somande om till 12.38 ;) Så, ja lite trött var jag efter Gävle-dagarna å jag är väl inte piggare nu, men jag känner för att hitta på nått, får se vad som händer

Puss ♥




Regnpussar

Hej :)
Igår tittade vi ju på Marre på slottstorget när hon tävlade i Svensktoppen nästa, hon vann inte deltävlingen, men hon kan bli ett wildcard, hoppas på de då! :) Annars blidde det lite knasigt igår, men kul:) För jag å marre stannade kvar å sov i gävle me anton å oskar hos oskars pappas kusin;P Så det var trevligt att få spendera lite tid me dom i Gävle stad. Väldigt många blöta pussar blev det iaf i de här regnet som pågår. Jag å Marre har varit genomblöta hela dagen idag i stort sätt, men shoppat har vi gjort iaf :) Det blev lite jeans, armband å smink m.m för min del. Men när vi bara skulle gå ifrån tågstationen i gävle till tåget som stod typ 10 meter bort så var det som att nån hällde hinkar me vatten på oss, å då var vi bara ute några sek! Crazy väder! Men nu har jag duschat varmt å tagit på mej dom ultimata myskläderna, så nu är allt lugnt :) Ikväll ska jag väl bara chilla å kolla på film me lillesyrran å kusinen som ska sova här:) Ha en bra dag, trots ÖSregnet ;)

Puss



Gefle ikväll

Hejhopp igen :)
Idag var jag, mamma å syrran å åt lunch hos mormor å Lasse, det var mysigt:)
Ikväll blire Gävle med Johanna och Tobias (min lådsasmorfar-lasse, ska skjutsa oss:> ) för att kika på Marre när hon tävlar på Slottstorget. Anton å Oskar åker från Stockholm å ska kolla på henne å träffa mej littegranna tror ja;) för att sen åka tillbaka, så man kan säga att vi träffas på mitten typ;) Synd att man inte får ta me sig pojken hem:/
Nu ska jag göra mej i ordning å äta något :)

Puss ♥



Saknad

Hej ;)
Idag har jag lekt med Johanna. Vi var lika galna som vanligt, me jävlandes me lillesyrran genom sms, moppeturer i bara t-shirt (fast de var kallt) å me jättefula hjälmar ;P Men det var skönt att få vara me Johanna en dag helt enkelt :)


                                                              



Nu på sistonde så har jag känt mej ganska ensam, fast jag är omgiven av jättebra vänner å en helt underbar pojkvän.  Det kanske är för att den här sommaren, eller tillåme hela året, inte har varit som alla andra ;) Det behöver inte betyda någonting negativt, de gör de inte, men de känns bara annorlunda. Men det har ju varit mycket nu också med att älskl jobbar borta å ja tänker på honom jämt i stort sett ;P och att familjen å vännerna åker bort till olika delar av Sverige medans jag är hemma. Visst det är skönt, å bara få koppla av, men det känns som att det bara är kroppen som kopplar av medans hjärnan vill göra så mycket mer av den här sommaren. Det känns att man börjar bli äldre iaf, helt klart. Jag börjar få lite små-panik sådär av det faktist inte är Så mycket kvar av sommarlovet och att jag vill göra mer, helst i sällskap av mi bojfränd, men det ser inte allt för ljust ut, eftersom han får å kan jobba hela sommaren ut, så, ja.. Menmen, sålänge jag lever och är frisk så ska ja väl kunna ge mej ut på nått äventyr den här sommaren, vare sig de är med anton eller kompisarna ;) 
Hoppas ni lever sommaren till fullo å andas livslusten som unga  (oj vad djupt de där blidde då;)
Ha det fint

Puss

                                                                                                               

Helgen <3

Hejhopp :)
Hela helgen har jag varit med älsk<3 Det har varit mys, pizza, umgänge, 18-årsfest, nytt roligt folk, film, sjukhuset, å mer mys :) Nu har min pojk åkt tillbaka till el Stockholmo för att jobba hela veckan ut inkl. helgen den här gången :/ Men jag får väl försöka ha roligt på annat håll :) Nu ska jag bara ta det lugnt dagen ut å bara vara hemma, kanske klippa till ett par jeans till ett par shorts? Ha det bra

Puss



En natt på soffan

God förmiddag!
Ja, inatt somnade jag på soffan. Lite med mening var det, för det är så varmt på mitt rum som ligger på övervåningen så det var mycket skönare å svalare i soffan, men jag märker att ja inte sover lika bra i soffan som i sängen fast soffan är jätteskön ;P Jag har vaknat flera gånger inatt, tillslut nu imorse gick jag å la mig i mammas säng (mamma är bortrest) å det var ju lite skönare iaf. Sen ringde älsklingen å väckte mig en gång, å precis när jag hade lyckats somna igen så ringde Marre å sa att jag måste vakna för de är nu som solen tar mest ;P åsså frågade hon om jag ville följa me å bada i färsjön, å så fåre bli!
Ikväll äre ju körslaget som gäller också på berget för oss esteter. De ska väl bli kul :) Men det känns som att dagen kommer bli stressig på nått sätt, men de är skönt att de händer nått iaf.
Imorn kommer anton hem också, å jag längtar! Min lilla arbetsnarkoman <3

Puss




Hejhej :)

Hej :)
Ellinor heter jag och kommer från Söderhamn, född 92 och ska börja tvåan på det estetiska programmet med inriktning musik-sång på staffangymnasiet nu till hösten. Jag hade tänkt å börja blogga lite nu för jag känner att jag vill skriva lite mer än vad jag gör på bilddagboken ;) kolla gärna in bdbn också - Musik92 ,  heter jag :)
I min blogg tänkte jag skriva lite om min vardag och mitt musikintresse.

Puss


RSS 2.0